Inzaghi: Za moj tim Lulić je posebno važan

Trener Lazija pred Fiorentinu

Inzaghi: Za moj tim Lulić je posebno važan

Lazio i Fiorentina večeras će na Olimpicu odigrati posljednji meč 17. kola italijanske Serie A. 

Mjesto u početnoj postavi Lazija će ponovo zauzeti iskusni bh. fudbaler Senad Lulić kojeg je uoči utakmice istaknuo trener Simone Inzaghi. 

"Želimo u timu imati mnogo entuzijazma i to je ono što tražim od igrača. Kada je u pitanju sastav, Marchetti je dobro i bit će na golu, dok će Lulić i Bastos vjerovatno igrati u odbrani. Za moj tim Lulić je posebno važan jer može pokriti dvije ili tri pozicije u timu", kazao je Inzaghi. 

Na Lulića se, očito, nije odrazio medijski linč koji je preživio nakon nepromišljenje izjave na račun Antonija Rudigera iz Rome. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi