Inzaghi zadovoljan nakon pobjede protiv Fiorentine

Lazio se plasirao u polufinale Kupa

Inzaghi zadovoljan nakon pobjede protiv Fiorentine

Italijanski trener na klupi Lazija Simone Inzaghi bio je zadovoljan nakon sinoćnje pobjede njegove ekipe protiv Fiorentine u okviru Kupa Italije.

Lazio se nakon trijumfa rezultatom 1:0 plasirao u polufinale Kupa gdje će igrati protiv boljeg iz meča Milan-Inter.

Jedini gol na susretu postigao je Senad Lulić na samom startu meča, a Inzaghi je poručio da ima razloga za zadovoljstvo.

"Zadovoljan sam. Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme i jedina žal je što na odmor nismo otišli sa većom prednošću. Fiorentina je stvoril nekoliko prilika i mi smo se malo više povukli. Oni su ekipa koja je u dobroj formi i ja sam zadovoljan što ponovo nismo primili gol i nismo dozvolili previše prilika. Imali smo dosta napornu sezonu, ali smo sretni jer smo htjeli ovo polufginale i ono je važno za nas. Želimo nastaviti igrati dobro u Seriji A i Evropa ligi i takmičiti se do kraja na sva tri fronta", rekao je Inzaghi.

Podsjetimo, ekipa Lazija već u subotu gostuje kod Intera u okviru Serije A. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi