Inzaghija brine situacija sa SMS-om

Svjestan da bi ovaj mogao otići

Inzaghija brine situacija sa SMS-om

E. Škorić

Trener Lazija Simone Inzaghi svjestan je da bi Sergej Milinković-Savić lako mogao da ode iz kluba.

Pojavila se informacija kako Chelsea za srpskog reprezentativca nudi 115 miliona eura i Charlesa Musondu, a Inzaghi zna da bi se lako moglo dogoditi da ostane bez važnog igrača.

"Bilo je mnogo priče o budućnosti Milinković-Savića jer je on igrač koji je u stanju da promijeni ritam utakmice. Pričao sam sa njim, on je želio da dođe na trening dva dana pre kraja odmora, ali sam mu poručio da se odmori i da dođe nakon završetka odmora. On je sretan u Rimu, ali kao što znate, u prelaznom roku je sve moguće. Ukoliko bi on otišao, mi bi imali ogroman problem i situacija bi bila baš komplikovana", rekao je za kraj Inzaghi.

Osim Chelseaja, za sjajnog veznjaka interes su pokazali i Manchester United te Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi