Badelj u posljednji tren mijenja destinaciju?

Trebao bi u Lazio, ali...

Badelj u posljednji tren mijenja destinaciju?

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj je navodno sve dogovorio sa Lazijom, te se očekivalo samo još njegovo zvanično predstavljanje u nebeskoplavom dresu.

Iako je bivši fudbaler Fiorentine prema riječima "transfer gurua" Gianluce Di Marzija trebao početkom sedmice stići u Rim na preglede i potpis ugovora sada su se pojavile informacije da su posljednji tren upetljao lisabonski Sporting.

Navodno je Sporting Badelju uputio bogatiju ponudu, te je veoma blizu da pokvari posao Laziju.

Bio bi ovo drugi put u nekoliko dana da jedan rimski klub ostaje bez dogovorenog pojačanja, pošto se slično desilo Romi kojoj je Barca "otela" Malcoma prije nego što se on stigao ukrcati na avion za glavni grad Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, sve informacije su i dalje na bazi špekulacija, pa ostaje da se vidi gdje će 29-godišnji hrvatski veznjak nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi