IO N/FSBiH bez kvoruma

IO N/FSBiH bez kvoruma

Kako je SportSport.ba već najavio, od današnje sjednice Izvršnog odbora N/FSBiH nema ništa. Naime, IO nije uspio okupiti dovoljan broj ljudi za kvorum.

Bez obzira na to što nema kvoruma za donešenje odluka, okupljeni članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, odlučili su održati sastanak, kako bi pokušali naći riješenje za slučaj Gavarić, koji posljednjih dana potresa bh. fudbalsku javnost.
Jutros su se u zgradi bh. Saveza pojavila petorica članova IO: Bogdan Čeko, Sulejman Čolaković, Živko Marjanac, Muhidin Raščić i Mensud Bašić.

"Nažalost nemamo potrebnog kvoruma za donešenje odluka, jer je minimalan broj prisutnih članova osam, a nas je samo pet. Tako da će odluka o jednoj jedinoj tački dnevnog reda koja je ostala sporna biti prolongirana za najvjerovatnije iduću sedmicu", rekao je u telefonskom razgovoru sa sjednice IO Bogdan Čeko za SportSport.ba.

"Razgovaramo, iako nema kvoruma. Pokušaćemo naći pravo rješenje što je prije moguće. Naredna sjednica IO biće zakazana za narednu sedmicu, kako bi svi članovi IO mogli na njoj prisustvovati", dodao je Sulejman Čolaković sa sjednice bez kvoruma koja je još uvijek u toku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.