Irfan Fejzić novi golman Željezničara

Fejzić sutra stiže na pripreme u Međugorje

Irfan Fejzić novi golman Željezničara

Endin Čaušević

Golman Olimpica Irfan Fejzić sutra će se priključiti priremama FK Željezničar u Međugorju.

Fejzić dogovorio prelazak u Željezničar, a uskoro se očekuje da potpiše ugovor sa ekipom sa Grbavice. Dosadašnji golman Olimpica sutra će se priključiti pripremama Plavih u Međugorju, te će, ukoliko ne bude nekih iznenađenja, u narednim danima potpisati za Željezničar.

Ekipu Željezničara prije nekoliko dana napustio je prvi golman ekipe Marijan Antolović koji je prešao u Hapoel iz Haife. Čelnici Željezničara nisu dugo čekali da nađu zamjenu za nekadašnjeg kapitena ove ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fejzić je u Olimpic stigao pred početak ove sezone iz tuzlanske Slobode, a zanimljivo je da je ovaj 29-godišnji golman u svojoj karijeri nosio i dres Sarajeva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti