Irfan Fejzić novo pojačanje Olimpica

Bivši golman Sarajeva i Slobode

Irfan Fejzić novo pojačanje Olimpica

D. Kurbegović

Nogometaši Olimpica pripremaju se za historijski izlazak u Evropu, nakon što su prošle sezone osvojili Kup BiH i na taj način ostvarili najveći uspjeh u historiji kluba.

Da i u narednoj sezoni imaju ambicije biti u samom vrhu Premijer lige govori i ljetni prelazni rok, tako da je klub iz Sarajeva već angažovao nekoliko sjajnih pojačanja.

Da ne misle stati na angažovanju igrača rukovodstvo kluba je danas kako saznaje SportSport.ba angažovalo još jedno vrijedno pojačanje. Riječ je o 28-godišnjem golmanu Irfanu Fejziću, koji na Otoku dolazi iz tuzlanske Slobode. Ovaj čuvar mreže u svojoj karijeri nosio je dresove Sarajeva, Goražda, azerbejdžanskog Mughana, Zvijezde, Rudara iz Kaknja, te Slobode iz Tuzle.

Vrijedi spomenuti da će ovo Fejziću biti treći put da oblači dres Olimpica, a isti je nosio 2010. godine kada se zadržao pola sezone, kao i godinu poslije, kada je iz Zvijezde stigao na Otoku, te se zadržao dvije sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni u dresu tuzlanske Slobode branio je 13 utakmica, a ugovor mu je istekao i kao slobodan igrač je potpisao za Olimpic. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.