Hadžić se vratio i zabio dva gola, ali njegovi saigrači su sve upropastili

Pogodio i Aldin Čajić

Hadžić se vratio i zabio dva gola, ali njegovi saigrači su sve upropastili

A. Čaušević

Irfan Hadžić se ponovo našao u konkurenciji te je sa dva pogotka još jednom pokazao da se radi o odličnom napadaču.

Hadžić je bio odstranjen iz ekipe Akhisarspora u posljednjem kolu, ali je u današnjem susretu protiv Istanbulspora dokazao svoj kvalitet.

Bh. napadač koji se nalazi na meti Sarajeva je postigao golove u 10. i 42. minuti, ali njegov tim na gostovanju nije uspio pobijediti.

Hadžić je iz igre izašao u 70. minuti, a njegovi saigrači su sve uprskali jer su primili golove u 90. i 96. minuti za končanih 2:2.

Inače, vodeći Tuzlaspor je pobijedio Ankaraspor s 2:0, a strijelac jednog od dva gola bio je Aldin Čajić koji je odigrao cijeli meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi