Irfan Hadžić potpisao za Zrinjski

Irfan Hadžić potpisao za Zrinjski · Zvanično

E. Škorić

Irfan Hadžić i zvanično je novi igrač Zrinjskog iz Mostara.

Kako je SportSport.ba nedavno i najavio, Hadžić je dogovorio saradnju sa Zrinjskim i izabrao bivšeg bh. prvaka ispred Željezničara, Sarajeva i drugih bh. kubova, ali i klubova iz inostranstva.

Ovaj 192 centimetra visoki napadač rođen je 15. juna u Prozoru, a osim za Radnik igrao je još za Vitesse Arnheim II, NK Inter Zaprešić, FC Zlate Moravce i NK Celje.

Za Radnik je u prethodnoj sezoni postigao 10 premijerligaških golova i bio je jedan od ključnih igrača u sastavu koji je završio na petom mjestu, a kako Željo nije dobio licencu, stekao i pravo nastupa u Evropi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovo je sigurno jedan od najvećih transfera u Premijer ligi ovog ljeta, mada nas veliki transferi tek očekuju, a kvalitetan napadač kao što je Hadžić zasigurno će biti od velike koristi Plemićima u pokušaju da vrate titulu u Mostar.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

genter
E cuj izabrao. Pa nije ga niko drugi ni trazio, osim mozda Zeljeznicara, a realno samo budala moze kod njih otici.
17 2
slowhand
jest se usrećio, govnar
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi