Irfan Hadžić protiv Slobode pokazao zbog čega je najtraženiji napadač Premijer lige

Sjajna snalažljivost i sigurna realizacija

Irfan Hadžić protiv Slobode pokazao zbog čega je najtraženiji napadač Premijer lige

S. Mlaćo

Radnik je jučer savladao Slobodu 1:0, te tako sezonu završio na petom mjestu.

 Bijeljinci su u neizvjesnom meču ipak upisali tri boda i sada čekaju sutrašnju odluku Drugostepene komisije za licenciranje i nadaju se da FK Željezničar neće dobiti licencu te da će upravo oni predstavljati našu zemlju u Evropi.

Junak pobjede nad Slobodom bio je sjajni Irfan Hadžić kojem je ovo bio deseti pogodak u Premijer ligi, a dodao je i četiri asistencije.

Hadžić se sjajno snašao u šesnaestercu Tuzlaka i pokazao zbog čega je najtraženiji napadač Premijer lige.

S obzirom da mu uskoro ističe ugovor sa Radnikom, vjerovatno će promijeniti sredinu, a povezuje se sa Zrinjskim i Željezničarom.

Ipak, za SportSport.ba je kratko kazao da mu je prioritet odlazak u inostranstvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

BN78
Irfo majstore sretno u inostranstvu,i da se pridruzis koloniji igraca Fk Radnik,poput Memisevica,Obfadovica,Serbecica,Dine Besirevica,a ovima kukuruz klubovima poput Zelje ,Zrinje itd ,nema te vi tih para,i igraci iz Radnika idu u inostranstvo,pa nisu ludi da idu sa konja naagarca.Cuj Zeljo i Zrinjski.
6 0
VelaHavle
Sve ok, al jedan je Ahmo !
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi