Irfan Hadžić srušio Slobodu, Radnik se i dalje nada Evropi

Bijeljinci su i dalje u igri

Irfan Hadžić srušio Slobodu, Radnik se i dalje nada Evropi

E. Škorić

U Bijeljini je danas Radnik savladao Slobodu s 1:0 u meču 33. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Radnik je današnjom pobjedom uspio da završi na petom mjestu i još uvijek može da se nada Evropi s obzirom da četvrtoplasirani Željezničar nije dobio licencu za nastup u istoj.

Tim iz Bijeljine generalno je imao jako dobru sezonu i sakupio je 44 boda na kraju, te se našao odmah iza "velike četvorke", dok je Sloboda turbulentnu sezonu okončala na osmom mjestu sa 38 bodova, iako je u jednom trenutku bilo govora o Evropi.

Bez pogodaka je okončano prvo poluvrijeme u Bijeljini, a najbolju šansu u tom periodu meča imao je Radnik preko Bradonjića, no Vukliš je odbranio.

Nije bilo ljepote u igri Radnika i Slobode, očekivano tvrd meč, ali je na kraju presudio jedan pogodak u korist domaćih.

Igrala se 74. minuta kada je Irfan Hadžić postigao gol za 1:0 i na kraju zasluženu pobjedu Radnika.

Bijeljinski klub sada iščekuje rezultate Drugostepene komisije za licenciranje i ukoliko Željo ponovo ne dobije licencu, onda će Radnik igrati Evropu.

Radnik - Sloboda 1:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Radnik: Lučić, Bačelić, Radović, Simonović, Sušić, Mekić, Hadžić, Maksimović, Bradonjić, Đurić, Šubert.

FK Sloboda: Vukliš, Adžem, Husejinović, Pršeš, Baraban, Ivetić, Beganović, Vidović, Hadžanović, Alispahić, Ignjatović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Dobrodošao u Zrinjski Irfane !
0 13
mirza24
odlaziii nalicuuuu 6 zadnjih utakmica 1 bod jel te stid bolan vise lafinati
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi