Irfan Peljto sudi derbi Sarajevo - Željezničar
Irfan Peljto je dobio povjerenje Nogometnog saveza da sudi još jedan vječiti derbi.

Poznata službena lica za utakmice 16. kola

Irfan Peljto sudi derbi Sarajevo - Željezničar

Sarajevski sudija Irfan Peljto sudit će veliki derbi 16. kola Premijer lige u kojem se sastaju Sarajevo i Željezničar.

Peljto će tako dobiti priliku da sudi još jedan vječiti derbi koji će biti odigran na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u subotu od 17.00 sati. Pomoćnici će mu biti Amer Macić i Davor Beljo, obojica iz Mostara.

Kada već govorimo o subotnjem programu, treba reći da će prije derbija na Koševu biti odigrana četiri meča. U Krupi na Vrbasu će se od 13.30 sati sastati istoimeni domaćin i Sloboda, a meč će suditi Ermin Sivac iz Zenice. U isto vrijeme će na Tušnju svoj susret odigrati Tuzla City i GOŠK uz budno oko suca Sabrije Topalovića iz Zenice.

Nadalje, ekipa Zvijezde 09 će u Ugljeviku dočekati Zrinjski, a igrače će na teren izvesti sudac Goran Paradžik iz Ljubuškog, dok će na Bilinom Polju igrati Čelik i Radnik, a na centru će se naći Admir Musić iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedini meč u nedjelju će odigrati Široki Brijeg i Mladost i to od 16,30 sati, a sudit će ga Slađan Došlo iz Istočnog Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi