Umjesto Bandića na Tušnju sudi Irfan Peljto

Promjene sudija

Umjesto Bandića na Tušnju sudi Irfan Peljto

M. Šljivak

Antoni Bandić sudit će meč Borca i Sarajeva u Banjaluci.

Elvis Mujić otkazao je suđenje na derbiju 11. kola Premijer lige BiH, a NSBiH je potom u Banja Luku poslao Antonija Bandića koji je trebao suditi meč Tuzla Cityja i Veleža.

Meč na Tušnju također je dobio novog sudiju. Pravdu na ovom susretu dijelit će najbolji bh. sudija Irfan Peljto.

Peljti će pomoćnici u ovom susretu biti suci koji su i delegirani, a to su  Enes Đozić i Amir Kadić iz Sarajeva. Susret na Tušnju igra se sutra od 17 sati.

Velež u ovaj meč ulazi nakon teškog meča protiv Borca i svih problema koji su pratili ovaj meč koji je prekinut u 82. minuti i koji je na kraju registrovan 3:0 za banjalučki tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, NSBiH je potom odlučio oduzeti tri boda mostarskim Rođenim, pa je ovaj klub pao na deveto mjesto sa devet osvojenih bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Sa druge strane Tuzla City je u prošlom kolu također upisala poraz i to prvi u sezoni. Bolji je bio Široki sa 2:1, ali je usprkos porazu ovaj tim ostao vodeći u Premijer ligi.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan tz
Jel to krenulo da sudije odbijaju suditi na utakmicama gdje igra borac. Jel to velež pokrenuo lavinu .naravno da jeste. Samo trajati ce 3-4 kola pa opet po starom
29 1
tarik_m
Peljto je najveci gospodin
24 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi