38

Komentari (38)

2323
Zasto Bandica uzimaju kad znaju da je on Borcev sudija...hahahahaha
yugopo
Mozda utakmica buse ok dok Sarajevo ne postigne go ili krene igrat , a onda krece cirkus mahanje pomoxnih sudija svaki kontakt sviranje za Borac,udaranje Zakarica i Corica u nedogled bez zutih kartona a tu je fini grk koji ide djonom na stajnu nogu i laktom u skoku normalno bez kartona... A fini Bandic buducnost bh sudija pusta prednost i normalno grublju igru kad he Borac u pitanju. Kakav cirkua i smece od lige napravise da ti ne treba igrac,pokupi nekog iz kafica jer se zna ko je "prioritet "ovaj mandat!!!
Sanin_Mostar
E sad da je Peljto pametan nebi nikako sudio meceve PL i dokazao se covjek i odmaknut se od ovih kriminalaca.
Ecosport
Hajmo Bandicu, zavali sarajlije sad kad nisu stali uz Velež. Svi se usutili kao da se nad njima nepravda ne vrši. Prošle sezone Borac osvoji nepravedno, Sarajevo pokradeno više puta, ali nisu cavije sarajevske nijednom ustale u cilju otpora. Samo par obavještenja napisali. Čkapi! Samo Velež ima damu da se usprotivi ovom režimu. Ni borod ni plavi nemaju damu. Bljak. Zato i trebaju bit naguženi od sudija.
adis_D11
Buraz nesikiraj se ti za odnose Sarajeva i Veleza. Znamo mi kakvi su naši odnosi a ti se brini o svome klubu!
block123
Ajmo raja dizite se , jeli trebamo gledati ovo šta nam rade , hoće li na sve izbacit kao Mladost radi njihovih isplaniranih hirova . Imali smo muniba koji je mafijaš bio ali nije stelit utakmice premier lige , a ovi mafijaši Beus i vico sto rade to je sramno . Hajmooo narodeeee hajmo na nogeeeee
Zgembic
Kazu nije mu auto proso tehnicki:)))
PitarRajvoSa81
P.... jedne! Peljti niste dali da sudi jer je JEDINI sudija kojeg ne mozete potkupiti ni ucijeniti. Sad kad ste izazvali belaje kad je doslo do usijanja gurate Peljtu.
eparla
Peljto je najbolji sudija. Klubovi su rahat kad im on sudi.
CukaBra
Pocelo je pomalo,veci je Velež od vas klosari,dirnuli ste koga niste trebali,blizi vam se kraj...Vico majku zico
hzsg
Kakve su ovo mutne radnje, ima li kraja ovoj uroti protiv famoznih osnivača udruženja premijerligaša. Olimpik su naprasno prisilili da istupi iz lige, Mladost su na pravdi boga istjerali iz lige,, Veležu vidimo šta napraviše, Sarajevu uzeli titulu bezkompromisno, sada opet nastavljaju još više i jače....... Dolkle gospodo....
Bosnaa
Marjan Mijajlovic veceras na Face TV ko je gledao je pokazao svoju velicinu kao novinara i patriotizam prema ovoj drzavi, u ovoj mjeri te komentare veceras nisam ocekivao od njega. Svaka mu cast i hvala!!
Ajax11
Boze dragi koja je ovo mafija
block123
Prevara u najavi , sto nisu na praznu poziciju dodali Peljtu , a ne Bandica u BL a peljtu u tuzlu . Logično jer Bandić igra kako oni sviraju jer mora , nigdje drugo ne može sudit , a briga peljte on sudi po Europi
Kladionicar_iz_mira
Savez napolja. Zar niko od novinara ne vidi sta se desava?? Zar niko nema muda neki tekst napisati?!? Zar niko ne vidi namjere Vice Zeljkovica i sta se desava bas otkako je on dosao na celo saveza?? Zar niko ne cita njegove izjave po Banjaluci dok otvara Borcev muzej?!?! Sta vam je binde sarajevske prodane?!?! Kako hidats gradom novinari?? Je li vas imalo stid??? Zovite ga u Garazu opet binde prodane.
user1612368054
Iduću domaću utakmicu reprezentacija da igra u Banja Luci.Neka igrači osjete šta je navijanje.Možda im dođe iz guzice u glavu.Znači zabraniti igranje u Zenici i Sarajevu dok se ne odigra u Banja Luci.Zanimala bi me vicina reakcija.
user1613152025
Krenuo peljto autobusom . Što je sigurno sigurno
Profesor1
Peljto i kad pogrijesi znamo da nije namjerno! Covjek je dokazao hiljadu puta ko je i sta je. Sudac svjetskog ranga.
Profesor1
A da Peljtu klonirate?!
BeastSaaa
Peljto, INSTITUCIJO! Kakav si ti GIGANT! Ima li vatre u koju te nisu gurnuli?! Pratim nasu ligu, nema utakmice a da je gorilo da nisi gasio pozare. Kad je najteze, kad nemaju izlaze tebe poturaju. Od derbija.... do finala kupova. Mogao si i u Banja Luku! Sretno!
dinass
Pitanje je kako bi sudio u Banjaluci,vjerovatno posteno oa zato nikad nece tamo suditi
BeastSaaa
Sudio je Peljto Velez-Borac poslije Gigoviceve lakrdije. I tada je Borac popusio. Posto pratim ligu, kad god je Peljto sudio Borcu tj posteno sudjenje, Borac je zijanio. Finale kupa Borac-Sarajevo da je neko drugi sudio zna se kako bi zavrsilo. Ovaj covjek je konstantno pod pritiskom ali neda se.
Shojich07
Peljto je sudija, ovo su hoštapleri i ..... Jedini sudija koji u evropskom takmičenju ima odlične ocjene, a kod nas ide na "hlađenje" zbog pravilno odsuđene utakmice
Adnan tz
Jel to krenulo da sudije odbijaju suditi na utakmicama gdje igra borac. Jel to velež pokrenuo lavinu .naravno da jeste. Samo trajati ce 3-4 kola pa opet po starom
nedoni46
Nije radi veleza nego radi prijetnji otkazao ;)
Velez.Red
Vicioooooo. Dolazimooooo
Adnan tz
Jel ti stvarno vjeruješ u sve sto pročitas po portalima Znam ja dobro ko je Mujić i sta radi
user1613424508
Samo mijenjat sudije na dan utakmice da nema dogovaranja mada sudije dobiju instrukcije i mob u toku utakmice
Dino_
Pa ovo je najbolji dokaz tome! Zašto nije jednostavno Peljto zamijenio Mujića? Ne, jer treba neko ko će raditi "ono" što je Mujić trebao. Bandić već poznat po tome, a inače je "trebao" TC unakaziti bar sa kartonima da ovom drugom na tabeli bude lakše. Po ovome je NS-u Borac ipak veći priotritet od ovog drugoplasiranog!
Mostarac78
Mujicu kopile cetnicko dizes li jos 3 prsta
block123
Ima li Bandić kasko , ide li kroz lendavu ili preko Livna . Pitaju neki momci za njega
user1626167076
Hahahahahahaha usrala se picaaa
traorea
Suspendovan bio jer nije odgovarao kriminalcima u savezu
BordoBijeli_exyu_sa
tarik_m
Peljto je najveci gospodin
E.Car
I kaljanac je dobar sudija, pitar ali dobar
block123
Kaljanac ****o veliko ,sjekao Velež protiv komsija užasno .
E.Car
@block123 jest eto i ja a sam trebao reći da je Peljto ****o i da je pokrao Želju, da mu je to naredio Vico i mafija iz saveza jer je priznao go iz opsajda. I taj Kaljanac je griješio protiv Želje u derbijima ali općenito ima stav sudije, griješiti je ljudski, ne moramo odmah otkidat glave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.