Ironični Van Gaal: Pročitao sam kod vas da sam dobio otkaz

Ljut na novinare

Ironični Van Gaal: Pročitao sam kod vas da sam dobio otkaz

Edmir Škorić

Louis van Gaal danas je bijesan napustio press konferenciju Manchester Uniteda.

Van Gaal je pod velikim pritiskom i jako je ljut na tamošnje novinare, koji su ga već razriješili dužnosti na Old Traffordu.

"Dobio sam otkaz, pročitao sam to kod vas. Sva ta vaša pisanja utječu na moju porodicu. Zar mislite da ću nakon svega toga da odgovaram na vaša pitanja? Tu sam zbog pravila", rekao je Van Gaal.

United s Van Gaalom ne igra dobro, u zadnjih nekoliko utakmica je bez pobjede, a navodno se igrači žale na njegov rad i žele da uprava imenuje novog trenera. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema svemu sudeći, ukoliko ode Van Gaal, naslijedit će ga Jose Mourinho, koji je otpušten iz Chelseaja prije nekoliko dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.