Isaković i Zahirović van stroja, Mišić stekao pravo nastupa

Mladost oslabljena protiv Krupe

Isaković i Zahirović van stroja, Mišić stekao pravo nastupa

Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti najprijatnije su iznenađenje početka Premijer lige BiH. Nakon 6.kola ekipa iz Doboja kod Kaknja zauzima drugo mjesto s 13 osvojenih bodova. U narednom kolu izabranici trenera Edisa Mulalića će gostovati ekipi Krupe.

U narednoj utakmici stručni štab neće moći računati na usluge dvojice standardnih igrača. Kapiten i stub odbrane Aladin Isaković skupio je tri žuta kartona, ali i da nema kartone narednu utakmicu bi propustio zbog povrede, podsjetimo posljednji susret protiv Radnika ovaj sjajni defanzivac je odigrao pod injekcijama. 

Drugi igrač koji će propustiti naredni duel jeste veznjak Adnan Zahirović, koji je odlično otvorio novu sezonu, te se polako vraća u nekadašnju formu, njemu je na žalost njega, ali i cijela ekipe na jednom od treninga stradalo koljeno, te će sigurno propustiti gostovanje Krupi.

Pozitivna stvar za Edisa Mulalića jeste što je posljednje pojačanje kluba Darko Mišić stekao pravo nastupa za Mladost i on će biti u konkurenciji za naredno gostovanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bez obzira na izostanak dvojice standardnih igrača, Mladost će sigurno protiv Krupe ići na pobjedu, iako će protiv sebe imati ekipu, koja je izuzetno jaka, posebno na domaćem terenu, gdje rijetko kome prepuštaju bodove.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi