Isaković potpisao za FC Frauenfeld

Našao angažman

Isaković potpisao za FC Frauenfeld

Aladin Isaković, bivši fudbaler Čelika, Travnika i Viteza, ovih dana je boravio u Švicarskoj gdje je sve dogovorio i potpisao ugovor sa FC Frauenfeldom.

Frauenfeld se takmiči u 2. International ligi, a u klubu će igrati svoju prirodnu poziciju štopera, te po potrebi zadnjeg veznog. Isaković je prošlu sezonu proveo u Travniku i Vitezu, a nakon okončanja sezone nije uspio dogovoriti nastavak saradnje sa Vitežanima.

"Odlično sam prihvaćen od strane ekipe, uvjeti su zaista fenomenalni, prezadovoljan sam za sada. Sutra debitujem za svoj novi klub, nadam se uspješno. Imamo odličnog trenera koji je trenirao ekipe i u 1.ligi." izjavio je za SportSport Aladin Isaković.

Isaković je u švicarskoj ekipi zadužio dres sa broj 6, te na kraju razgovora dodao da se nada da će vrlo brzo opravdati povjerenje trenera i izboriti mjesto u prvom sastavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.