Isco: Real nije mrtav, to niko ne bi smio da kaže

Nakon još jednog poraza

Isco: Real nije mrtav, to niko ne bi smio da kaže

Edmir Škorić

Real Madrid je u nedjelju u Gironi poražen sa 2:1 u 10. kolu La Lige.

Po svim parametrima, poraz Reala koji niko nije očekivao. No, dešava se, svjestan je toga i Isco, znajući da Kraljevi i pored takvih poraza mogu do  vrha i da jednotavno dođe loš period.

"Niko ne smije reći da je Real mrtav. Nije mrtav, uvijek se vraćamo i to smo valjda do sada pokazali više puta", rekao je Isco, pa je dodao:

"Kada radimo dobar posao, onda svi govore da smo sjajan tim. Čim nemamo uspješne rezultate, odmah postajemo gubitnici. Moramo svi ostati zajedno i pokazati da smo Real Madrid".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Galaktikosi su treći na tabeli i imaju osam bodova manje od vodeće Barcelone. Drugoplasirana Valencia ima 24 boda. U narednom kolu Madriđani će ugostiti Las Palmas na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi