Šta se dešava sa Iscom?

Odbio još dvije bogate ponude

Šta se dešava sa Iscom?

Haris Zilić
Teme:

Španac Isco je čini se ohladio od fudbala, ako je vjerovati novim pisanjima španskih medija. Sve više se postavlja pitanje da li će u skoro objaviti i zvanično kraj karijere?

Početkom godine Isca su htjeli klubovi iz Turske i Brazila, čak je i dogovorio sve sa Union Berlinom, ali pokušao je prevariti njemački tim pa je i to palo u vodu.

Nove infromacije govore da je Isco odbio bogate ponude iz Meksika.

Tigres, Cruz Azul i Club America su htjeli Isca u svojim redovima. Najbolju ponudu je dao Club America koji je nudio Iscu platu od 1,5 miliona eura i luksuznu vilu u centru mexico Citya, ali ni to španski fudbaler nije prihvatio.

Povezivao se i sa timom Persiba u Indneziji, pa je prema nekom ovogdišnjem redu i to ostalo samo na pričama.

Isca očigledno ne zanima više fudbal.

Oglasi

U 2020. godine pokrenuo je firmu za nekretnine, tačnije osnovala je njegova supruga Sara Salamo i čini se da im je posao eksplodirao i dosta dobro zarađuju.

Porodični bizns je lagano udaljio Isca od fudbala i koliko god bilo ponuda na stolu 31-godišnji fudbaler očigledno ima druge planove u životu.

Sa Real Madridom je osvojio čak pet Liga prvaka ima i 38 nastupa za reprezentaciju Španije, a sada je u potpuno nekim drugim vodama koje nemaju veze sa fudbalom.

Španski mediji pišu da će Real Sociedad na ljeto pokušati dovesti Isca ako izbore plasman u Ligu prvaka, no teško je vjerovati da će i tu doći realizacije transfera.

Isco uživa sa suprugom Sarom u novom poslu, porodičnom životu, tako da bi bilo i čudo da Isca u narendom periodu vidimo u dresu nekog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije