Šta jedan detalj uradi od života? Ljepotan preko noći postao fudbalski Robinson Crusoe

Sam je sebi iskopao rupu

Šta jedan detalj uradi od života? Ljepotan preko noći postao fudbalski Robinson Crusoe

Haris Zilić
Teme:

Španjolac Isco (30) postao je prva priča januarskog transfer roka. Od senzacionalnog posla do tragičara. Trebao je potpisati za Union Berlin na kraju je ostao bez kluba.

Ovaj 30-godišnji fudbaler ostao je bez kluba nakon što je Sevilla krajem decembra prošle godine neočekivano odlučila da s njim raskine ugovor iako je na ljeto stigao kao veliko pojačnje u ovaj klub.

Odlučio se da karijeru nastavi u Bundesligi u Union Berlinu.

Posao je bio već skoro pa završen, svi su objavili da je Isco novi član ekipa koja je hit ove sezone u Bundesligi.

Čekala se samo zvanična potvrda da je Isco novi igrač Union Berlina, ali na kraju je taj posao propao u posljednji trenutak. Njemački mediji tvrde da je Isco glavni krivac za to i da mu je Union Berlin bio samo rezervna opcija

Isco je pokušao prevariti čelnike Uinon Berlina, na kraju je sam sebi iskopao jaunarsku rupu.

Oglasi

U berlinskom klubu su shvatili šta Isco želi, da je Uinon samo pokušaj da se dokopa većeg kluba i nisu mogli "progutati" te malverzacije u režiji španskog fudbalera.

Bivši igrača Reala i Seville vratio se u Španiju iz Berlina, a po povratku odčekali su ga fotoreporteri špasnkih medija.

Uhvatili su Isca u nikad gorem izdanju. Sa zapuštenom bradom i izrazom lica kao da mu se svijet srušio. Nije ličio na fudbalera ni približno, što je dodatno šokiralo javnost.

Kako je to izgledalo po pvoratku u Španiju možete pogledati OVDJE.

Na kraju Isco je ostao i bez odlaska u Union Berlin, ali se i dalje nada da će pronaći novi klub. On kao slobodan igrač ima šansu još uvijek da se skrasi u nekom klubu, no vremena i izbora je sve manje.

Isco je devet godina proveo i u Real Madridu s kojim je osvojio sve što je mogao, a njegova karijera doživjela je nevjerovatan pad samo šest mjeseci nakon što je napustio kraljevski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi