Isco: Više ne razgovaram s Ronaldom

Našalio se pred novinarima

Isco: Više ne razgovaram s Ronaldom

Edmir Škorić

Španski reprezentativac i zvijezda Real Madrida, Isco, tvrdi kako ne razgovara s Cristianom Ronaldom.

Iscova Španija je odigrala 3:3 protiv Portugala u prvom meču na Mundijalu. Iako su obojica igrači Reala, Isco tvrdi kako nakon one utakmice ne razgovara s Portugalcem. Sve je naravno šala.

"Neću da govorim sa njim poslije onog dana", rekao je u šali Isco, pa nastavio:

"Nema neki procenat slobodnih udaraca, ali su mu prethodna dva gola dala samopouzdanje i vidio je da je blizu hat-tricku".

Španija je osvojila bod protiv Portugala iako je samo dan pred SP ostala bez selektora Julena Lopeteguija, kojeg je zamijenio Fernando Hierro.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Pokazali smo zrelost da se izborimo s onim što se dogodilo. Shvatili smo da je najvažnije što smo tamo i ono što napravimo. Imali smo lijep izazov na startu i pokazali smo veliko zajedništvo i ovo je pokazatelj kako treba da igramo dalje", poručio je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi