Iskra ne putuje u Kiseljak, da li je došao kraj?

Bugojanci još uvijek nisu ni počeli sa treninzima

Iskra ne putuje u Kiseljak, da li je došao kraj?

S. Mlaćo

Danas starta nova sezona Druge lige Zapad, a za sutra je planiran duel između Kiseljaka i Iskre, no sigurno je da neće biti odigran.

Bugojanci proživljavaju najteže dane od osnivanja i prema svemu sudeći doći će do gašenja kluba, a naredna opcija je osnivanje novog kluba, po imenu FK Iskra, koji bi počeo od najnižeg ranga takmičenja, 2. kantonalne lige. Iskra sigurno neće putovati u Kiseljak i domaći će prema nezvaničnim informacijama s obzirom da nisu pristali na odgodu meča slaviti službenim rezultatom 3:0.

Iz Iskre se nisu oglašavali proteklih dana iako su i popularni Vandali od odgovornih zatražili odgovore do subote, tj. danas, to se nije desilo.

Klub iz Bugojna bi u drugom kolu trebao ugostiti FK Vitez, no veliko je pitanje da li će i to desiti s obzirom da pripreme kluba još uvijek nisu ni počele, te u kadru nema nijednog prijavljenog nogometaša, a i sam stadion Jaklić je zaključan. Na istom je isključena i električna energija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi