Iskra počela potragu za pojačanjima

Bugojanci žele ekipu za Prvu ligu Federacije

Iskra počela potragu za pojačanjima

Samir Mlaćo

Nogometaši Iskre iz Bugojna prvi dio sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Zapad okončali su na prvom mjestu i zasluženo im je pripala jesenja titula.

Iskra je tokom polusezone pokazala najviše, ali u ovom klubu i pored toga što je pauza tek počela ne žele mirovati i već sada žele riješiti igračku križaljsku za drugi dio sezone, u kojem je jedini cilj ostanak na prvom mjestu, što bi značilo i plasman u Prvu ligu Federacije.

Iz tima sa Jaklića za SportSport.ba su potvrdili da će sigurno biti odlazaka, ali i novih imena. Već su počeli pregovore sa pojedinim igračima, a kako saznajemo,  struka Iskre traga za jednim lijevim bekom, ofanzivnim veznim i napadačem.

Bugojance u drugom dijelu sezone sigurno očekuje veoma težak posao, jer imaju dosta neugodan raspored, ali uvjereni su da ima najbolju ekipu koja će moći odoljeti svim zadacima i na kraju slaviti titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi