Iskra testira Vitez pred duel sa Slobodom

Iskra testira Vitez pred duel sa Slobodom

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza i Iskre sutra će sa početkom u 11 sati odigrati prijateljski susret u Vitezu.

Vitežani se nakon pobjede nad Veležom (6:0) i remijem sa Mladosti iz Kaknja (0:0), nalaze u nešto boljoj situaciju na tablici, a u subotu će na svom terenu dočekati lidera Slobodu te pokušati nastaviti pozitivnu seriju.

Na drugoj strani nogometaši Iskre spremaju se za drugi dio u Drugoj ligi grupa Zapad koji  starta početkom mjeseca aprila.

Bugojanci su do sada odigrali jedan pripremni meč, a poraženi su od federalnog prvoligaša Novog Travnika (0:1). Nadaju se da će premijerligašu iz Viteza pružiti što jači otpor te pokazati da imaju tim koji će ispuniti ovosezonski cilj, a to je plasman u Prvu ligu Federacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskra se nakon prvog dijela sezone nalazi na prvom mjestu sa 20 osvojenih bodova, tri više u odnosu na drugoplasiranu Krajinu iz Cazina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti