Iskusni Gokhan Inler naredne sezone u Atalanti?
Foto: EPA

Velika želja trenera Gasperinija

Iskusni Gokhan Inler naredne sezone u Atalanti?

Iskusni veznjak Gokhan Inler je prošlu sezonu proveo u Bešiktašu, a sada bi kao slobodan igrač mogao pojačati redove Atalante.

Tuttomercatoweb prenosi da je švicarski reprezentativac na samom vrhu liste želja trenera Atalante Gian Piera Gasperinija, koji je u potrazi za fudbalerima koji bi svojim iskustvom mogli pomoći njegovoj ekipi u narednoj sezoni Serija A, ali i u Ligi Evrope.

Ekipa iz Bergama je bila jedno od najugodnijih iznenađanja u protekloj sezoni Serija A, pa se u Atalanti sada nadaju da će i činjenica da će naredne sezone igrati u Ligi Evrope privući nova pojačanja u ovu ekipu.

Inler je većinu svoje karijere proveo upravo u Italiji, nastupajući za Udinese i Napoli. Ovaj iskusni 33-godišnji veznjak je nastupao još i za Basel, Aarau, Zurich i Leicseter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi