Iskusni stoper odbio preći u Rangers

Zbog porodičnih razloga

Iskusni stoper odbio preći u Rangers

Glasgow Rangers od ove sezone ponovo nastupa u škotskom Premiershipu, pa je stoga ekipa pojačana za neke iskusne igrače poput Kranjčara, Bartona...

Na meti Rangersa nalazio se i Joleon Lescott, nekadašnji reprezentativac Engleske i fudbaler Manchester Cityja i Evertona, ali je odbio preći u Škotsku zbog porodičnih razloga koje nije naveo.

Osim Rangersa, interes za Lescotta pokazao je i Sunderland, koji je sada glavni favorit za njegovo dovođenje iz drugoligaša Aston Ville.

Glasgow Rangers će do kraja ljetnog prelaznog roka kao alternativu pokušati angažovati Philippea Senderosa, kojeg pamtimo iz dana kada je nastupao za Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi