Iskusni veznjak je zbog energetskog pića raskinuo ugovor s PSG-om
Diarra je u PSG-u sakupio ukupno 19 nastupa

Diarra završava karijeru

Iskusni veznjak je zbog energetskog pića raskinuo ugovor s PSG-om

E. Škorić

Iskusni veznjak Lassana Diarra raskinuo je ugovor s PSG-om zbog privatnog biznisa.

Lassana Diarra se nije naigrao od dolaska u PSG, ali je treneru Thomasu Tuchelu svakako bilo važno da ima barem aletrnativu za Verrattija.

Ipak, sada stižu vijesti da je 33-godišnji Diarra raskinuo ugovor sa Svecima, te će se posvetiti - energetskim napicima.

Diarra će se okrenuti proizvodnji energetskog pića, a prethodno je u PSG-u odigrao svega 19 utakmica.

Nekadašnji reprezentativac Francuske ima 33 godine, a u karijeri je između ostalih klubova nastupao i za Real Madrid, Arsenal, Chelsea i Marseille.

Diarra: San svakog igrača je da igra za PSG

Po dolasku u Pariz Diarra je istakao da mu je to ostvarenje sna, no eto nije dugo sve to na kraju ni trajalo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Veoma sam sretan što sam potpisao ugovor sa klubom iz svog rodnog grada. Paris Saint-Germain mi mnogo znači. San svakog igrača je da igra ovdje. Imao sam dovoljno sreće da mi se to ostvari", izjavio je Diarra nakon što je potpisao ugovor.

Posljednji angažman prije PSG-a imao je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi