Pokrenuo lavinu špekulacija: Fotografija pokazala koga to Mbappe prati na mobitelu

Gledao raspored prvaka Španije

Pokrenuo lavinu špekulacija: Fotografija pokazala koga to Mbappe prati na mobitelu

E. Čaušević

Kylian Mbappe u prethodnih nekoliko sezona sigurno je najveće otkriće u fudbalu, te želja skoro svih evropskih velikana.

Mbappe je fudbalski svijet oduševio igrama u dresu Monaca, a potom je to nastavio raditi u PSG-u, te reprezentaciji Francuske koju je ljetos vodio do zlata na Mundijalu u Francuskoj. Trenutno je on prva violina Parižana jer su van stroja Neymar i Edinson Cavani.

PSG je sinoć igrao protiv St. Etiennea, a Mbappe je ponovo bio igrač odluke jer je vodio svoj tim do nove pobjede. No, zanimljiva fotografija pojavila se prije početka ove utakmice.

Mbappe je čekao u hotelu put na ovo gostovanje, te je odlučio malo da provjeri šta se dešava na društvenim mrežama. Fotografi su "vrebali" iza njega i uspjeli uslikati šta to Mbappe prati.

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli na njegovom mobitelu fotografiju Lionela Messija, a onda su shvatili da Mbappe gleda težak raspored koji ima Barcelona u narednih nekoliko sedmica. Naravno, ne treba ni spominjati da je to odmah pokrenulo lavinu špekulacija kako bi Mbappe mogao preći u Barcelonu.

Nekad su igračima brojali titule, a danas golove na treninzima

Mbappe je fantastičan u dresu PSG-a, koji ga je prvo doveo na posudbu iz Monaca, a onda i otkupio njegov ugovor. Parižani su dobili strašnog igrača, za kojeg se već sada otimaju Real Madrid i Barcelona.

Francuski reprezentativac je ove sezone odigrao 28 mečeva i postigao 23 gola uz 14 asistencija, što samo po sebi dovoljno govori o kakvom majstoru je riječ.

U Parizu prate svaki Mbappeov korak, pa čak broje i njegove golove na treninzima. Tako su nedavno proslavili njegov jubilarni 100. pogodak u PSG-ovim treninzima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tom prilikom mu je uručen i poseban dres, a samom Mbappeu je to bilo simpatično i pomalo smiješno. Navodno je cilj da dođe do 1000 trening-golova...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AjdinVL
Mozda je lik htio odigrati neki x na Barcu
2 0
king11
da hoče kakve špekulacije krenut da sam bubno komšinicu, da mi rejting naraste
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti