Islamović: Imamo sve uslove za dobar rezultat

Islamović: Imamo sve uslove za dobar rezultat

Endin Čaušević

Pripreme kadetskih reprezentativaca za Evropsko prvenstvo su u završnoj fazi. Igrači su danas u 17 sati odraditi trening, a sutra je slobodan dan.

Reprezentativac iz FK Sarajevo Dino Islamović ističe da je ekipa spremna:

"Napravili smo veliku stvar samim plasmanom na Evropsko prvenstvo i sada idemo tamo da pružimo maksimum i pokažemo da nismo slučajno tu. Imamo kvalitet, spremni smo, u dobroj formi i svi uslovi su ispunjeni da napravimo dobar rezultat".

Islamović vjeruje da ekipa može proći grupnu fazu na Euru:

"U elitnom krugu smo pokazali da se možemo nositi sa velikim reprezentacijama. Vjerujem da ova grupa na Euru nije teža od te iz elitne runde. Očekujem prolaz u četvrtfinale. Sigurno je da nećemo potcijeniti nikoga, ali vjerujemo u naše mogućnosti i nadamo se najboljem".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi