Islamović: Zadovoljan sam s onim što sam pokazao

Remi Sarajeva protiv Radničkog

Islamović: Zadovoljan sam s onim što sam pokazao

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su remizirali u pripremnoj utakmici protiv Radničkog iz Niša sa 2:2.

Bordo tim je odigrao još jednu pripremnu utakmicu u Antaliji, a na kraju je meč protiv Radničkog završen sa 2:2. Oba gola za klub s Koševa postigao je Zinedin Mustedanagić.

Šansu u današnjoj utakmici dobio je i mladi Dino Islamović koji je nakon meča govorio za SportSport.ba.

"Zadovoljan sam s onim što sam pokazao, ali uvijek može bolje. Najbitnije je da smo se istrčali jer su ovo tek pripremne utakmice i biće ih još da se spremimo za sezonu. Svi smo tu da se borimo za svoje mjesto i tako će se nastaviti. Može li Sarajevo biti prvak države? Naravno da može. Mi ćemo se truditi da tako bude na kraju", rekao je Islamović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi