Islanđani stigli u Sarajevo, danas treniraju u Skenderiji

Islanđani stigli u Sarajevo, danas treniraju u Skenderiji

Rukometaši Islanda sinoć su stigli u Sarajevo i spremno dočeuju prvu utakmicu baraža za SP protiv naše reprezentacije.

Islanđani su smješteni u hoteul "Sarajevo" a danas će se u Skenderiji obaviti trening u 15 sati. Islanđani u duele s BiH ulaze kao apsolutni favoriti, iako u Sarajevu neće moći računati na svog najboljeg igrača Arona Palmarssona.

Bez obzira na to, Island je rukometna sila i njihov sastav i dalje izgleda sjajno, ali i naši momci imaju šta reći, odnosno sigurno se neće predati bez velike borbe, a ukoliko budu imali svoju noć, te podršku s tribina, iznenađenje nije nemoguće.

Podsjetimo se spiska Islanđana nalazi se 16 igrača i to: Björgvin Páll Gústavsson, Sveinbjörn Pétursson, Alexander Petersson, Arnór Atlason, Arnór Þór Gunnarsson, Ásgeir Örn Hallgrímsson, Bjarki Már Elísson, Bjarki Már Gunnarsson, Guðjón Valur Sigurðsson, Gunnar Steinn Jónsson, Ólafur Andrés Guðmundsson, Róbert Gunnarsson, Snorri Steinn Guðjónsson, Sverre Andreas Jakobsson, Vignir Svavarsson, Þórir Ólafsson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.