Ispeci, pa reci: Mbappe je ove subote hit

Gaf mladog Francuza ili?

Ispeci, pa reci: Mbappe je ove subote hit

E. Škorić

Kylian Mbappe je sinoć u meču Metz - PSG debitovao za pariški klub i to golom, asistencijom i iznuđenim faulom nakon kojeg je domaći igrač dobio crveni karton.

Vrlo uspješan debi za talentovanog Francuza, koji je došao iz Monaca na posudbu, a na kraju sezone će Parižani isplatiti 180 miliona eura za igrača kojeg su željeli mnogi velikani.

Mbappe se odlučio za bogati projekat i s Neymarom, koji je stigao iz Barce za rekordnih 222 miliona eura, pokušat će da napravi korak više kada je u pitanju PSG-ova povijest, a to bi svakako bio evropski trofej.

I dok Mbappea slave i hvale svi u Parizu, u jednom intervjuu se ovaj dobro provalio. Naravno da je htio da ispadne tako da je PSG u prvom planu, a onda je napravio bizarnu pogrešku.

"Odrastao sam prateći Ronaldinha dok je igrao za PSG", rekao je Mbappe u jednom dijelu intervjua.

Ništa tu ne bi bilo sporno da Mbappe nije imao nepune četiri godine kada je Ronaldinho igrao za PSG. Francuzu je Dinho idol i to je u redu, ali čini se da je njegove mečeve gledao ipak u dresu Barcelone ili Milana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi