95

Komentari (95)

Medo-Brundo
Nasa repka treba pogledati 2pv i produzetke pa da vide kako se BORI! Svaka cast momci!
Keno
SAMO BOSNJACI OSTALO NEKA CRKNE
Turgut
Čoče kako su slabo igrali u 1pv reko ode ovo ali se veatisše sa odličnom igrom i što je interesantno englezi tatlno mebtalno padoš poslije izjednačenja ni jedan napad. Svaka čast Hrvati!
Hara
Cestitam Hrvati! Svaka cast tako se bori i igra futbal
casimiro
Poenta je,neka slavi ko hoce samo bez vrijedjanja drzave u kojoj zive,rade,rodili se i hljeb jedu!!A ne gdje god stignu da seru po drzavi...
Hadis Karalic
toliko gluposti na jednom mjestu...
casimiro
Svaka cast civilizovanim hrvatima,zagree,rijeka,split,osjek......Covjek sa ljiljanima medju 10 hiljada hrvata i niko nista..to je evropa,a ne kiseljak,siroku citluk,i ne znam koja pizda materina!Ta gamad koja zive tu,jedu bosanski hljeb,rade tu,rodili se!!!!Morate postovati Bih,i sve ce niti ok.a ne glumiti hrvate vece od onih u zagrebu!!!!Ja sam bodnjak,nisam nacionalista,samo realno gledam stvari...Svaka cast hr,i svakom civilizovanom hrvatu cestitam..A vi sto serete po vlastitioj drzavi,ugusicete se u svom primitivizmu i kokuzluku!!!!Svaka cast hr.
Kettenhund
Jesi ti samo glup ili je klinicka slika jos strasnija? O kojoj drzavi ti pricas? Dodji u Mostar, mislim na onaj bolji dio, pa rasiri zastavu BiH? Ili u Trebinje, Gacko, Tomislav, Livno... Ako se vratis sa tog pothvata, javi nam se ovdje, onda imam par pitanja o drzavi o kojoj ti pricas i koju volis.
casimiro
najmanji je problem popisati ovo malo hrvata sto trube po sarajevu...zar treba da budemo kao primitivci iz livna,kiseljaka,sirokog??da budemo kao ovi sa pala,gackog,nevesinja...To je njihov obraz i brukanje svoje nacije.zato ih ne vole ni u zagrebu ni u beogradu.a to sta gdje smijemo,vidjecemo za 10-15g.kad ih sa 9% po novom popisu bude 2%.i ubjedjen sam da se u zagrebu moze slaviti kad bosna pobijedi normalno!!!vidis da ih niko i ne pominje,samo tomphson u pjesmama.
hercegbih
evo.mene u trebinju sa dresom bih..dodji da mi ga podudlas da ti oko izvadim surferu
hercegbih
nemoj dalje iz ulice..vec u drugu ulicu skidas saharu
Kettenhund
Pa dobro, ako su primitivci iz Livna, Sirokog, Mostara, Pala, Gacka, Nevesinja, itd, reci mi molim te onda gdje to nema tih primitivaca, u kom dijelu te tvoje drzave ti mozes da hodas recimo sa zastavom ljiljana, onako opusteno? Nemoj molim te da ovo shvatis kao provokaciju, vec me prosto interesuje kada neko prica o BiH kao drzavi koju voli, samo da vidim kako je on dozivljava? Kazes da se u Zagrebu moze slaviti pobjeda BiH... Da li mislis da neko sa zastavom Srbije moze proci kroz Sarajevo? Onako na retrovizore da stavi, provoza se kroz grad, parkira auto ispred kafica, popije kaficu... Auto prenoci ispred neke zgrade? Nece se naci neki "primitivac", kao ove sto pominjes u Livnu, Kiseljaku, Visegradu, kome ce to zasmetati?
casimiro
hoce pojedinac,ali nece horde njih 2,3,4 hiljade...sve si mogao citati proteklih dana.ja samo kazem da ne treba da budemo kao oni.zive na racun ove drzave kakva god da je i pisaju je....To dovoljno govori o multikulturalnom sarajevu...evo sahovnica po sarajevu,bez ikakvog incidenta...ovi koje sam naveo treba da gledaju i uce kako se treba ponasati...Pola sarajeva navijalo na hr.ko to navija u sirokom,kiseljaku zapadnom mostaru kad igra bosna...niko majstore.tu je ta razlika imedju gradjanstva i primitivizma...
Miskolizac
kazi Bakiru Izetbegovicu ovo sto si napisao, kako vas covjek pravi budalom, al dobro razumijem..zatucani ste pa vjerujete sve sto izusti..zato ste i takvi kakvi jeste..podigni malo glavu pa vidi u koga gleda citaj Bakira pa njemu kazi da ce sve biti u redu ako nema provokacija i vrijedanja..on te i truje s tim..samo ti to jado ne vidis..
casimiro
Truje li tebe covic jebo te on?nabijem tebe,bakira,i covica u paketu...klosaru jedan,sta bi htio?Sve se vidi iz prilozenog.ko je lud ovdje?evo sve mrtve glave po sarajevu,sve hrvatske.Pa nije sarajevo primitivizam kao sto je kiseljak siroki i vitez..evo ti dokaza veceras,papak...kad je ijedan bih reprezentativac pjevao pri nekom uspjehu nacionalisticke pijesme,pjesme o aliji,ratu,nikad papak.kod nas se veseli uz halida a ne uz tomphsona.
Jaa
Ja stvarno ne kontam. Hrvatska pobjedi i bosanski katolici puni mrznje dodju i pokazuju svoje pravo lice dok pravi Hrvati u HR slave odlazak u finale SP. Stvarno ili ovi katolici su propustili mentalno lijecenje ili imaju ocito velikih problema.
Benjamingst
Jarane imam Bosanski Katolika prijatelja navijaju za CRO ali I za BiH a vole BiH I CRO utedu sam sa tim. Ali broblem sto ih Hrvati iz Hrvatske I dalje smatraju Bosancima i Hercegovcima I tako gledaju ba njih.
Manifaktura
Razumijem da nam je draze sto su nam komsije pobjedile(opet oni trose vise para u BiH nego Englezi) i ostvarili rezultat kakav mi necemo vjerovatno nikad, al da se ovoliko slavi,puca,vatromet i ostala cuda u Sarajevu ne mogu da povezem..cestitati je ok,al slaviti ovoliko je pres..avanje..cestitam na veliko uspjehu i zelim da osvoje prvenstvo..
manijak
sviraju autima po gradu bacaju pirotehniku ko da sam u hrvatskoj a ne u sarajevu i niko nista slavi se susjedna zemlja u glavnom gradu bosne i hercegovine jos masu za zatstavom sa kojom su pobili bosnjake u ahmicima i niko nista na sta smo spali jedna velika sramota stidim se
hercegbih
kolona hrvatskih navijaca kroz sumadiju zovi seselja
EMirzoni
Ne znam iskreno pusti ljude neka slave i neka se vesele sve dok ne provociraju i ne prave probleme ok. je i ja sam se maloprije vracao iz grada pa sam dpar puta opalio po sireni
hercegbih
lezi ispred auta..sta si doso ovde kukat pusti ljude..moramo imat obzira prema manjini jos susjedi
stopkrkanima
Samo cekam snimke iz sirokog, zepca i ostalih zaprdina da vidim hrvatluk na nivou. Vi picke sto pisete svaka cast sretno u finalu komsijama odnosno susjedima kako vi pisete, a i sve ostalo sto vidim dole, lizite sad supak i dalje njima mozda vam budu dali karlovacku jeftinije u srcu makarske. Samo naprijed doticni "bosnjaci". Igrali su dobro od 60 min. i to je to.
hercegbih
to su buketi hrvatski..nemoj tako i oni kad nama cestitaju guraju se da se pokazu ko je veci bosanac kad im treba
Kettenhund
E tebi svaka cast! Ti si pljuvao uvijek, pljujes i sada... Kapa dole! Ali ozbiljno! Ti imas karakter, takvog bi u ratu volio imati na svojoj strani! Svaka cast!
Miskolizac
Novak Profilćić
šupak-periguz, ne budi zavidan. kritike uputi tvojim zmajim koji se nakon tekme ni tuširati ne trebaju. bili pičke u ratu, pičke i u nogometu, a usta im puna bosne.
hercegbih
vi ste picke..pickice..pobjegli s linija
Miskolizac
VOLIM TE HRVATSKAAAAA AAAAA AAAAA
stopkrkanima
Vi Hrvati biti necete nikad s tim se pomirti morate. Kako da vam kazem vi ste samo wanna be Hrvati, valjda razumijete ovaj engleski.
Miskolizac
ma krembilu..jel se ti mozes kako izjasniti..ti nemas porijeklo prijatelju moj..suti i uzivaj u vjestima iducih dana od kojic ces patiti :-*
stopkrkanima
Ja sam se izjasnio kao i moji roditelji po mom rodjenju. Zna to i kattenhund sa kojim sam imao jednu raspravu, ustvari jedini koji je intelektom kao i ja. Ne slazemo se u stavovima o nekim stvarima, ali je barem iskren i realan. Ja sam idiote bosanski katolik i Bosanac i Hercegovac ma koliko ljudi ovdje zadrti bili i to pokusavali odbaciti. Zivim u ovoj drzavi, imam pasos BiH, a vi te putovnice koje ste stekli znojem i svojim supcima mozete i vratiti u te iste supke. Picke.
franjo25z
Jebo ti rat mamu retardiranu....uzivak u pobjedu bolesnice jedan sertno pravim hrvatima a vama bosaskim katolicima zelim samo pometi ......zrdavljeste vec zijanili...mislim mentalno.....
Hrvat Sarajevo
Ove koji su danima vrijedjali sve sto je Hrvatsko i navijali kontra nas, ove koji od muke sada ne znaju sta ce od sebe, koji sada naprosto kuhaju od bijesa i tuge i kao cestitaju i daju podrsku, mogu slobodno reci da nam vasa podrska uopce ne treba pogotovo ne sada, pokazali ste ko ste i sta ste a prije svega kakvi ste, i kao Hrvat iz Sarajeva slobodno mogu reci da tek sada razumijem Srpske nacionaliste zasto su takvi prema vama, sa vama ne treba dijeliti kisik a ne drzavu ! ZIVJELA HERCEG BOSNA ! ZIVJELA HRVATSKA ! SLAVIMO ! HRVATSKA JE U FINALU !
Kettenhund
Potpisujem svaku recenicu!
hercegbih
ovaj je vasicev 100%
casimiro
Konju zatucani....budi normalan,uctiv i postuj drzavu u kojoj zivis i hljeb jedes.nemoj je pisati i drati po njoj.I mozez navijati na indoneziju!!to je poenta..svaka cast pravim hrvatima,zagreb,split,rijeka......A vi gamadi kad se naucite kulturi ona mozemo razgovarati!!!Decko sa ljiljanima medu 10 hiljada hrvata i sve ok.pa normalno,zato sto nisu iz sirokog,viteza i pizde materine...evropejci....svaka cast hrvatska...
Hara
Daj Kettenhund a ti ko bajagi ne lajes i nepricas svasta.
hercegbih
u srbiji u.knez mihajlovoj velika festa hrvatskih navijaca..doso seselj i vulin sa salom
Novak Profilćić
hercegbih
on je veliki budalo
mandžuka
HRVATSKA ! NE SMIJEM NI POMISLITI STA JE SVE MOGUCE U FINALU VECERAS KORZO SA HRVATSKOM ZASTAVOM I ZASTAVOM HERCEG BOSNE U SARAJEVU KOD RTV DOMA, SVAKA CAST !
hercegbih
dje si ti ispred rtv..mislis svoga doma
Benjamingst
Kao Bosanac i Hercegovac svaka cast Hrvatskoj pa srecno u Finalu i do prvaka. Sretno. Nadam se da ce nasi momci izvuci pouku kako se bori za drzavu, grb, dres.... da I nasa domovina krene na EURO 2020.
Kettenhund
Oglama ga i ti... Samo smo te cekali. Sad ste svi dosli na red, kleknuli, popusili... Sutra vec mozes poceti sa pljuvanjem, kao i do sada.
UM_1994
Nabijem i tebe i tkzv. bosnu na k*** SAMO HERCEG BOSNA !!!!!!
Benjamingst
Cestitao sam sta sad? Ko jebe ove budale koji probiciraju. Nasi ce 2020 sa Robijem do EURA...
Benjamingst
Gdje je ta tkz HB? Na HRT 2 gledam cak u USA Dalic kaze hvala navijacima iz BOSNE I HERCEGOVINE a ti I dalje seres?
hercegbih
vidis kako si glup..hercegbosna...bosnaherceg.. isto retardu
hercegbih
culi retarda.. hercegbosna..bosnahercegovina isto retardinjo..ma ti si vasicev
Kettenhund
Ti si ono otisao u USA pa odatle branis Bosnu? :)))))
Bhf
Nabijem ti mamu i herceg bosnu
Benjamingst
Branim je I to novcano kretenu, kao Hrvati sto ovdje zive.... jel ti krivo mozda Bosanac?
Bulle
U Ulcinju pratim tekmu pa cijeli lokal navija za Hrvate svaka cast,ko da smo u Hrvatskoj!Sretno deckima u finalu !
hercegbih
bice mamicu dosta
Podrska Hrvatima
HNS je ulaskom u finale zaradio 45.miliona eura !
Mario CH.WILLA
Idemo se osvetiti Francuzima za poraz iz 1998 ! Istorija je vec ispisana ! Engleski savez koji je osnovan davne 1863. i Hrvatski koji je osnovan 1991. imaju isti broj polufinala !!! Hahahahaha !!! JA TE VOLIM HRVATSKA !
hercegbih
osveta je nasa budalo jedna
Novak Profilćić
hercegbih
zini da ti kazem..al moras sve progutat
hercegbih
vidis kako si ti glup..vi niste nasi neprijatelji..al vi ste neprijatelji nasih neprijatelja..i zato vas mi smatramo prijateljima.. ti si glup pa ne mozes da dobacis....
HVO SARAJEVO
HRVATSKA ! Oj Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Dalmacijo, more moje jedna dusa a nas dvoje pozdrav Liko, Velebita diko lijepa li si !!!
hercegbih
oj lijepo li je sanjati i mastati masta radi svasta i skladas ga..a zaboravio si sumadiju sandzak
Benjamingst
Radi ovih bas covjek mrzi druge... konju jedan mars iz BiH.
HRVATI HERCEG BOSNA STUP
NEKA PATI KOGA SMETA, HRVATSKA JE U FINALU !!!!! ZA DOM SPREMNI !!!
igepa
zasluzeno .......... ..da vas sreca prati do kraja
Kettenhund
Sad svima drago? E smradovi, tako ste postali... Samo se savijate kako vjetar duva.
hercegbih
duvnem ti mami u usta.. sklanjaj se odavde smrdis..
Kettenhund
I ti, slobodno klekni pa kada dodjes na red, pusi... Samo jedan po jedan! Kako vas nije stid, nema sta niste pisali, pljuvali, i to bas oni koji su najgori po tome, prvi potrce da napisu: Cestitam komsijama... Fuj, vidite li sto vas niko ne podnosi!? Ne radi se tu o nacionalnosti, ili kako zele to da prikazu, vec bas o toj osobini, najjadnijoj mogucoj. Lizete dupe, nece proci dan, opet cete isto pljuvati. Smradovi.
Novak Profilćić
ti si potomak herceg-stjepana kosače, katoličkog kralja bih.
hercegbih
a ti si potomak pijanog turskog vojnika koji ti je tetku milicu silovo
Novak Profilćić
bježi ba, poturico.
hercegbih
jebacu ja tebe do sudnjeg dana..sa slaufom
Hrvat_SA
Velicanstvena pobjeda, Sarajevo uz Hrvatsku i vatrene, navijanje, petarde, vriska, NEPROCJENJIVO !!!
Matej Gelo
gdje se gleda finale u sarajevu.. :D gdje se navija za HR :D
HRVATSKI MOSTAR!
TOOOOO !!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!
hercegbih
isto pacovi izlaze iz rupica svojih hajde tolimiru slavi ko ti brani..ne izazivaj zmaja da te ne oduva.. duhnem ti ko u duhacki intrument
Novak Profilćić
moj zmajiću ovako se bori za domovinu, a ti ževkajjjj
Chupy
Bolji za klasu, cestitke komsijama. Englezi kao poluamaterska ekipa spram Hrvatske.
Dobar,Los,Zao
Đanković je u delirijumu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.