Istok zatvoren za meč sa Radnikom

Odluka FK Sarajevo

Istok zatvoren za meč sa Radnikom

M. Šljivak

FK Sarajevo će u 20. kolu Premijer lige BiH ugostiti Radnik iz Bijeljine.

Ulaznice za ovaj meč, koji se igra u nedjelju od 14:30 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", od danas su u prodaji, a navijači Bordo tima susret će moći pratiti sa zapadne i sjeverne tribine.

U kklubu iz Titove 38b odlučili su da za ovaj meč zatvore istočnu tribinu. Na ovaj potez su se odlučili zbog najavljenih vremenskih neprilika, a svi koji imaju sezonske ulaznice za Istok, moći će ući na tribinu Zapad.

Redovna cijena ulaznica za zapadnu tribinu je 5KM, za sjever 3KM, dok dječija ulaznica košta 1KM.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi