Žižović: Martinović je unio stabilnost u igri Radnika

Povreda je prošlost

Žižović: Martinović je unio stabilnost u igri Radnika

Nakon dugo vremena za Radnik je u prošlom prvenstvenom kolu protiv Borca od prve minute zaigrao srbijanski fudbaler Dušan Martinović.

Iskusni vezista je ostavio odličan utisak nakon teške povrede koja ga je sa "zelenog tepiha" odvela na dugotrajnu pauzu, a zadovoljstvo zbog njegovog povratka ne skriva ni trener Radnika Mladen Žižović.

"Martinović je donio stabilnost na sredini terena i njegovo prisustvo koje posjeduje itekako se osjeti u našoj koncepciji. Odigrao je prvi put utakmicu od početka do kraja u posljednjih godinu dana nakon povrede i onim što je proužio mogu da budem jako zadovoljan", kazao je Žižović.

Martinović će tako biti od velike pomoći Radniku ovog vikenda, kada bijeljinski sastav u okviru 20. kola BHT Premijer lige BiH gostuje na Koševu kod Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti