Ištuk: Atmosfera u ekipi je dobra

Unatoč brojnim ozljedama na Pecari optimistični

Ištuk: Atmosfera u ekipi je dobra

Sutra se na Pecari u okviru 6.kola Premijer lige BiH igra jedan od derbija kola gdje će Široki Brijeg ugostiti Željezničar.

Posljednji susret između ova dva kluba, u prošloj sezoni u proljetnom dijelu prvenstva na Pecari, završio je pobjedom gostiju iz Sarajeva rezultatom 0:2.

Širokobriježani su prije ovog susreta u maloj rezultatskoj krizi, a pored toga imaju dosta problema sa ozljedama.

Prošli vikend izabranici Ive Ištuka bili su u Vukovaru gdje su osvojili memorijalni turnir nakon što su bili bolji od Vukovara i Cibalije u izvođenju jedanaesteraca.

„Turnir u Vukovaru nam je dobrodošao da osvježimo momčad i da se psihološki spremimo za utakmicu sa  Željom. Atmosfera u ekipi je dobra, nismo najbolje startali u prvenstvu, nakon dobre i uspješne Europe, došlo je do opadanje i upali smo u neku malu krizu pa nam je turnir došao dobro da malo zbijemo redove.“, rekao je Ivo Ištuk uoči derbija na Pecari.

„Mislim da smo spremni da protiv Želje odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu.Imamo momčad koja zna igrati i moramo učiniti sve da maksimalno korektno odigramo i da pobijedimo. Izrazitih favorita nema, obje momčadi su približnih kvaliteta i očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo kvalitetno, da damo sve od sebe i da pobijedimo i obradujemo navijače.“

Za razliku od trenera Željezničara, Ivo Ištuk ima dosta problema sa ozljedama svojih igrača pa neće imati sve na raspolaganju.

„Imamo problema u napadu, sve šanse koje stvorimo i ne iskoristimo pa nas zbog toga kazni protivnik. Dobro je što se vraća Wagner  koji svojim iskustvom, znanjem i autoritetom na terenu može promijeniti dosta toga u igri. Ljubić je opet ozlijedio koljeno, mladi Ćorić izvrnuo gležanj, Topić je van konkurencije već neko vrijeme, Vareina noga je u gipsu i njega neće biti mjesec dana, a Dane Kožul je dobio treći žuti. Međutim, mislim da imamo dobar fond igrača i što je tu je, moramo samo odlučnije ući u utakmicu. “ rekao je ivo Ištuk.

Utakmica između Širokog Brijega i Željezničara igra se sutra na stadionu Pecara s početkom u 16:30 sati uz izravan prijenos na BHT1  televiziji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.