Ištuk: Drago mi je da sam ponovno na Pecari
Cilj je popraviti igru i vratiti publiku na tribine

Na Pecari službeno predstavljen novi trener

Ištuk: Drago mi je da sam ponovno na Pecari

Danas je u prostorijama nogometnog kluba Široki Brijeg održana konferencija za novinare na kojoj je službeno predstavljen novi trener Širokog Brijega Ivo Ištuk. Na konferenciji se nazočnima, osim Ištuka, obratio i predsjednik kluba s Pecare Mijo Jelić.

Ištuk je istakao da mu je drago što je ponovno tu, te da će sve uraditi da Široki sljedeće sezone ostvari ciljeve, dok je Jelić govorio o novom treneru i igračkom kadru.

„Od iduće sezone novi trener je Ivo Ištuk.U razgovoru užeg vodstva kluba odlučeno je da Ištuk preuzme momčad jer on dobro poznaje situaciju ovdje i zna dosta o Premijer ligi BiH. Želim se zahvaliti treneru Karačiću na obavljenom poslu i ispunjavanju ciljeva. S njim je bio postignut  dogovor da bude trener  do kraja sezone. Karačić će preuzeti brigu oko omladinskog pogona, a nije isključeno ni da bude pomoćnik novom treneru Ištuku. “, rekao je predsjednik  NK Široki Brijeg Mijo Jelić.

„Drago mi je da sam ponovno dobio priliku da radim u jednom, po ocjenama mnogih stručnjaka, od najorganiziranijih klubova u BiH ali i regiji. Nadam se da ćemo ostvariti maksimalne ciljeve, a to je osvajanje naslova, te minimalne, izboriti Europu.“, rekao je Ivo Ištuk na početku svog izlaganja.

„Nadam se da ćemo uspijeti ponoviti ono što smo postigli kad sam bio tu prije nekoliko godina. Napravila se dobra selekcija igrača, a one koji nisu zadovoljili u ovom razdoblju ćemo otpustiti, te na njihovim pozicijama tražiti nova riješenja. Međutim, ovoj ekipi ne treba puno promjena što se tiče igračkog kadra. Probat ćemo dovest jednog napadača koji se razlikuje od ovih koji su tu sada, jednog dobrog u veznom redu i ako uspijemo jedno pojačanje u obrani. Pripreme počinjemo 10. lipnja, idemo na Kupres i prvu utakmicu bi trebali igrati sa Zagrebom. Cilj je popraviti igru i vratiti publiku na tribine.“, rekao je novi trener Širokobriježana.

Nakon toga, predsjednik Mijo Jelić, se osvrnuo na stanje u trenutnom igračkom kadru, te o eventulnim prinovama u ekipi.

„Tržište je malo, imamo kontakt sa par igrača koji su nam zanimljivi ali ne bi sad izlazili sa imenima prije nego dogovorimo suradnju. Danas ćemo raskinuti ugovor sa Dejanom Martinovićem, a  s ovima što im istječu ugovori ćemo razgovarati. Mi se nadamo da će struka i  ekipa ostvariti ciljeve u idućoj sezoni.“

Spomenimo i to da dva igrača koja su došla u zimskom prijelaznom roku, Veliz i Lisboa, neće potpisati ugovor sa Širokim jer nisu zadovoljili stručni stožer.

Nova sportska oprema Širokobriježana

Nakon press konferencije upriličeno je potpisivanje ugovora sa firmom JAKO čiju će sportsku opremu nositi nogometaši Širokog, a potpisan je ugovor na tri godine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.