3

Komentari (3)

Squadron
Krivac je Jorginho i njegovo izvodjenje penala, nula igrac, stvarno mi nije jasno otkud on da zavrsi ispred Kantea za Ballon d’or, pa Kante je 3 puta bolji od njega u svakom smislu, otkako je dosao u Chelsea na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegovi pasovi prema nekom napadacu za neku akciju, uvijek na stranu i nazad, da navijaci iza gola igraju njima bi vracao loptu, al neka, nema veze, neka i dalje skakuce kad izvodi penale, sve neki potezi i proslave golova kao Aubameyang, kao da su manekeni a ne igraci
Dugi
Manchini je jedini krivac jer je Baloteli bolji centarfor nego svi ostali napadaci u reprezentaciji zajedno. Problem je sto je on drugacije boje od padavicara a narocito Imobilea!
Hellas
Dzeko sam pobjedi ove Makedonce, a oni izbacise Italiju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti