Italijani "nadjačali" Sušića

Papetu propada angažman?

Italijani "nadjačali" Sušića

Admin Čaušević

Upitno je da li će Safet Sušić preuzeti kormilo reprezentacije Albanije. Prema pojedinim medijima iz te zemlje popularni Pape nije ni u užem krugu kandidata za izbor selektora.

Panorama.com.al iz izvora bliskih albanskom savezu je objavila listu od pet trenera na kojoj nema Sušića.

Najozbiljniji kandidat da naslijedi Christiana Panuccija je Eddy Reya koji je već održao pregovore sa Armandom Dukom, predsjednikom AFF-a.

U konkurenciji su još tri Italijana. Radi se o zvučnim imenima i trenerima s dugogodišnjim iskustvom u Seriji A. To su Gianni De Biasi, Luigi Di Canio i Roberto Donadoni.

Jedini domaći kandidat je Besnik Hasi, ovaj 47-godišnji je prije nekoliko sezona bio prvak Belgije s Anderlechtom i odlično je upoznat s dešavanjima u albanskoj reprezentaciji.

Nakon poraza od Turske u prvom kolu Albanci su u ponedjeljak uspjeli pobijediti Andoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi