Italijani pišu: Dragulja iz FK Sarajevo želi Crotone

Veliki talenat

Italijani pišu: Dragulja iz FK Sarajevo želi Crotone

Dragulj s Koševa Nedim Hadžić jedan je od fudbalera koje Crotone želi vidjeti u svojim redovima.

Hadžić je, bez dvojbe, jedan od najtalentovanijih fudbalera u omladinskom pogonu Sarajeva i još ranije se za njegove usluge interesovala Benfica, a po svemu sudeći, u igru uključio i italijanski prvoligaš Crotone. 

Prema natpisima pojedinih italijanskih medija, Crotone u Hadžiću vidi zalog za budućnost i voljan ga je dovesti u svoje redove, uz napomenu kako se radi o igraču kojeg je Guardian uvrstio na listu od 60 bisera svjetskog fudbala. 

S obzirom da ovaj mladi fudbaler još uvijek nije sa Sarajevom dogovorio produženje ugovora, koji važi do sljedećeg ljeta, Crotone bi, uvjeren da je nanjušio velikog igrača, cijeli posao volio obaviti što prije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Eventualni transfer Hadžića u redove Crotonea bio bi nastavak politike kojoj godinama teže u ovom italijanskom klubu. Tačnije, pokušavaju dovesti mlade igrače čijom bi kasnijom prodajom višestruko isplatili uloženo. 

Za Crotone od ranije nastupa i mladi bh. reprezentativac Ćazim Suljić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi