Italijani stigli u Zenicu, jake mjere osiguranja

Danas će odraditi trening

Italijani stigli u Zenicu, jake mjere osiguranja

Fudbalska reprezentacija Italije predvođena Robertom Mancinijem doputovala je u Zenicu.

Azzuri su danas u poslijepodnevnim satima sletili na sarajevski aerodrom, odakle su se autobusom zaputili ka Zenici gdje će sutra od 20:45 sati odmjeriti snage protiv selekcije Bosne i Hercegovine. 

Italijane su po dolasku u Zenicu dočekale jake mjere osiguranja kako bi sve s bezbjednosnog aspekta proteklo bez incidenata, a bili su i prilično raspoloženi za one koji su poželjeli napraviti fotografiju sa njima.

Već danas će Mancinijevi izabranici odraditi i trening na Bilinom polju s početkom u 18:00 sati, a pola sata prije zakazana je i konferencija za medije na kojoj će uz selektora govoriti Leonardo Bonucci.

U Zenicu je kao šef delegacije stigao i legendarni Gianluca Vialli.

Prema najavama iz italijanskih medija, prvih 11 Italije u sutrašnjem meču će činiti: Donnarumma, Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Biraghi, Barella, Jorginho, Tonali; Chiesa, Immobile, Insigne.

Top Komentari

doa297
Srećom neću gledati ovu tugu od naše repke
3 1
Ibro
Gdje ce jadnici trenirati
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi