Italijanski mediji: Perišić u Interu za 17 miliona eura

Hrvatski reprezentativac

Italijanski mediji: Perišić u Interu za 17 miliona eura

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić priča je dana u uglednom sportskom dnevniku La Gazzetta dello Sport. 

Naime, Perišić je na naslovnici novina uz priču kako napokon prelazi u Inter, jer će navodno Inter zarađenih 17,5 miliona eura od prodaje Xherdana Shaqirija uložiti u dovođenje fudbalera Wolfsburga. 

"Mancini ne odustaje od želje da Inter igra u novoj formaciji 4-3-3, a Perišić je njegova prva želja za mjesto na lijevom krilu", piše Gazzetta. 

I sam Perišić je izrazio želju da u ovom prijelaznom roku napusti Wolfsburg, a zapelo je u dogovoru italijanskog kluba s Wolfsburgom. Nijemci žele svih 17 miliona dobiti odmah, Inter nudi pet miliona odmah za posudbu te još dodatnih 12 miliona eura za obaveznu kupnju kasnije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.