Roma i Inter sigurni, prvijenci Salaha i Jovetića

Prijateljske utakmice

Roma i Inter sigurni, prvijenci Salaha i Jovetića

Edmir Škorić

Nogometaši Rome pobijedili su u gostima Valenciju u prijateljskoj utakmici.

Roma se priprema za novu sezonu, a tim našeg Edina Džeke je u meču protiv Valencije pokazao da će biti konkurentan u borbi za Scudetto.

Rimljani su slavili s 3:1, a prvijenac je u bordo dresu postigao Mohammed Salah, koji je došao iz Chelseaja prije nekoliko dana, dok će se na potpis Džeke pričekati još neko vrijeme.

Salah je u devetoj pogodio za 1:0, da bi Totti u 24. povisio na 2:0. Feghouli je smanjio do kraja prvog dijela, a Gervinho je u 55. postavio konačnih 3:1. Naš reprezentativac Miralem Pjanić igrao je od prve minute, te je odigrao čitav meč.

Inter je s 2:0 pobijedio Athletic iz Bilbaa, a prvi gol u dresu tima iz Milana postigao je novajlija Stevan Jovetić. Konačnih 2:0 postavio je Mauro Icardi u 84. minuti. Dodajmo još da je duel Porta i Napolija završen bez golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.