Petev u Mostaru gleda potencijalne kandidate za reprezentaciju BiH

Na meču Veleža i Boraca

Petev u Mostaru gleda potencijalne kandidate za reprezentaciju BiH

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivalyo Petev za nekoliko dana će objaviti popis igrača na koje računa u utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Francuske.

Petev će i ovaj vikend iskoristiti da pogleda određene utakmice Premijer lige BiH, kako bi eventualno našao nekog igrača koji bi mogao pomoći nacionalnom timu u narednim utakmicama.

Prijateljski meč protiv Kostarike 27. marta je naravno idealna prilika da proba određene opcije, a Petev je danas u Mostaru gdje gleda meč Veleža i Borca.

U oba tima ima interesantnih imena koji bi mogli biti isprobani u meču protiv Kostarike, a vidjet ćemo hoće li neko od igrača ovih klubova biti na popisu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

w41k3r
Koga sad treba prodati preko reprezentacije?
12 2
Klackalica
Šta je ovaj čovjek Bogu skrivio da u manje od 7 dana mora gledat Sarajevo-Zeljo i Velez-Borac
11 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti