Ivan Brkić stao na gol Zrinjskog nakon sedam i pol mjeseci

Povreda je iza sjajnog čuvara mreže

Ivan Brkić stao na gol Zrinjskog nakon sedam i pol mjeseci

Ivan Brkić stao je na gol Zrinjskog u današnjoj prijateljskoj utakmici protiv NK GOŠK. 

Golman Plemića je nakon sedam i pol mjeseci i teške ozljede na utakmici protiv banjalučkog Borca ponovno bio među vratnicama te dokazao da je ozljeda iza njega i da će biti ravnopravna konkurencija Horkašu i Soldi za 'jedinicu' mostarskog kluba.

Brkić je do trenutka kada se ozljedio bio statistički najbolji golman lige koji je u 16 utakmica na golu Zrinjskog čak 10 puta mrežu sačuvao netaknutom. Također, u tom trenutku je u Zrinjski dolazilo sve više upita za ovog stasitog Karlovčanina, ali je sudbina uplela svoje prste u sve.

Najvažnije je da je ovaj sjajni golman sada zdrav i da će opet biti u mogućnosti vratiti se tamo gdje ga je presjekla neugodna ozljeda koljena.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Sretno Brka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi