Ivan Crnov ponovo povrijeđen

Fudbaler Željezničara muku muči sa povredama

Ivan Crnov ponovo povrijeđen

Ivan Crnov je u januaru ove godine stigao u redove FK Željezničar kao veliko pojačanje. Ipak, navijači Plavih sa Grbavice nisu imali priliku bolje upoznati ovog 27-godišnjeg hrvatskog veznjaka, jer on od svog dolaska u Željezničar ima velikih problema sa povredama.

Crnov je nedugo nakon potpisivanja za Željezničar pretrpio povredu koljena, zbog koje se nije naigrao u završnici prošle sezone Premijer lige BiH.

Ovaj nekadašnji fudbaler Širokog Brijega je doživio tešku povredu i u julu ove godine. Tada je Crnov povrijedio zglob lijeve noge, a predviđalo se da će se na teren vratiti za tri mjeseca.

Ivan Crnov je zbog povrede zgloba propustio početak nove sezone Premijer lige BiH, a kada su svi očekivali njegov povratak na teren, on se ponovo povrijedio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj put je fudbaler Željezničara doživio parcijalnu rapturu kvadricepsa desne noge, te se pretpostavlja da će njegov oporavak od ove povrede trajati četiri sedmice.

Kada je u pitanju ekipa Željezničara i Siniša Stevanović, ali i Josip Projić imaju problema sa lakšim povredama. Stevanović je zadobio istegnuće lista, te se očekuje da će pauzirati pet dana, dok se pretpostavlja da će se Josip Projić od istegnuća lože oporaviti za sedam dana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi