Zrinjski potvrdio odlazak još jednog prvotimca!

Enin napustio Plemiće

Zrinjski potvrdio odlazak još jednog prvotimca! · Zvanično

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog sutra počinju pripreme za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Minula sezona u najjačem rangu bh. fudbala završena je prije tek dvije sedmice, ali igrači nisu dobili previše vremena za odmor.

Nova sezona Premijer lige BiH počinje već 17. jula, a pojedine ekipe već su počele pripreme.

Što se tiče Zrinjskog prozivka je planirana za sutra čime će se zvanično početi pripreme, ali čini se u nešto drugačijem sastavu.

Naime, jasno je da će biti promjena u igračkom kadru mostarskog kluba jer su pojedini igrači već napustiti Zrinjski.

Plemići su jutros potvrdili da je još jedan fudbaler odlučio da napusti klub, a riješ je o Ivanu Eninu.

Enin je prošlog ljeta stigao u Zrinjski kao slobodan igrač iz Širokog Brijega, ali nakon samo godinu dana napušta klub. Zrinjski je potvrdio da je s njim dogovoren sporazumni raskid saradnje.

"HŠK Zrinjski i Ivan Enin danas su potpisali sporazumni raskid ugovora. Ruski nogometaš u naš klub je stigao prije dvanaest mjeseci, a u prethodnoj sezoni upisao je 34 nastupa i postigao jedan pogodak. Ivane, hvala i sretno u nastavku karijere!", saopštili su Plemići.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski i Ivan Enin danas su potpisali sporazumni raskid ugovora. Ruski nogometaš u naš klub je stigao prije...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Sunday, June 13, 2021

Nakon završetka sezone Zrinjski su napustili Luis Ibanez, Domagoj Pušić i Ennio Travaglia, a na izlaznim vratima kluba su Miljan Govedarica, Ognjen Todorović i Miloš Filipović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Govedarica, Enin i Filipovic su izvanredni nogometasi i FK Sarajevo bi trebalo svakako iskoristiti sansu da ih besplatno dovede. Sada je na potezu direktorica Sabrina!
4 5
rame
Bit ce mi drago ako se Zrinjski dobro pojaca, jer bez dobrog Zrinjskog nema dobrog Veleza !
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi