Kakav početak za Ikića na Koševu: Pogledajte spektakularan gol iz slobodnog udarca

Podigao je publiku na noge

Kakav početak za Ikića na Koševu: Pogledajte spektakularan gol iz slobodnog udarca

M. Šljivak

Ivan Ikić je na fantastičan način započeo karijeru u dresu FK Sarajevo.

Ovaj krilni fudbaler je u prvom meču u dresu Bordo tima protiv crnogorske Iskre postigao zaista spektakularan gol iz slobodnog udarca.

Igrala se 72. minuta. Ikić je namjestio loptu na oko 20-ak metara od gola i matirao je golmana Iskre za prednost Sarajeva od 4:0.

Pogledajte ovu majstoriju novog igrača FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, za ovaj potez nagrađen je velikim ovacijama s istočne tribine stadiona Koševo koja je danas poprilično ispunjena navijačima Bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Snimljeno digitronom ...
11 1
Arnel925
Jaaooo snimka jarane ne vidim ni loptu ni igrače. Kao da si mi samo pustio zvuk.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi