Ivan Kostić napustio pripreme juniora Slobode

Odlazi sa Tušnja?

Ivan Kostić napustio pripreme juniora Slobode

Samir Mlaćo

Sapunica vezana za Ivana Kostića, 27-godišnjeg defanzivca tuzlanske Slobode nastavlja se iz dana u dan.

Kostić sa Slobodom nije putovao na drugi dio priprema u Međugorje, a neće se naći ni među putnicima za Antaliju. 

Ovaj nogometaš ostao je trenirati sa juniorima Slobode, te izvršavati svoje obaveze prema klubu, a za SportSport.ba je potvrdio da se trenutno nalazi u rodnom Nišu, gdje rješava određenu papirologiju.

Izvor blizak ovom igraču nam je potvrdio da Kostić očekuje da bi vrlo brzo mogao postati slobodan igrač, a nije tajna da u Željezničaru očekuju da se on priključi njihovom klubu na pripremama u Antaliji, gdje su Plavi otputovali jučer.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kostić je u ranijim razgovorima isticao da neće oprostiti Slobodi dug koji postoji prema njemu, dok su sa Tušnja jasno poručili da je on izigrao njihovo povjerenje, te da će tim sa Grbavice ukoliko želi njegovo usluge morati platiti obeštećenje. 

Da li će se ovaj nogometaš umjesto sa Slobodom u Antaliji se pripremati sa Željezničarom, bit će poznato vrlo brzo. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi