Ivan Kostić novi igrač Krškog!

Registrovao ga FS Slovenije

Ivan Kostić novi igrač Krškog!

Slučaj "Ivan Kostić", o kojem se posljednjih mjeseci mnogo govorilo u bh. javnosti, čini se da je konačno dobio epilog. 

Srbijanski fudbaler je, unatoč neriješenom statusu u Slobodi, odradio zimske pripreme sa Željezničarom u Antaliji i očekivalo se da će postati novi član kluba sa Grbavice. Ipak, kako stvari stoje, od dolaska Kostića neće biti ništa. 

Registracijska komisija Fudbalskog saveza Slovenije je danas, 31.03.2017. godine, zvanično registrovala Kostića (27) kao igrača NK Krško, a i portal Transfermarkt.de, koji je specijaliziran za transfere, je srbijanskog fudbalera već preselio u redove pomenutog kluba. 

Kostić u Krško dolazi nakon što je prethodno nosio dres tuzlanske Slobode. U svojoj dosadšanjoj karijeri još je igrao za Borac, Napredak, Timok Zaječar, Banat Zrenjanin, Mladost, Rad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi